We duiken weer samen het bed in

Emmie Olaf repetitie

En nu zijn we zomaar twee jaar verder. Iedere culturele club heeft er mee te maken gehad. Alles stond stil. We zochten elkaar soms op. En soms zag het er zo uit dat we weer konden repeteren, maar dan werd het weer afgeblazen en kwam er weer een volgende virusgolf.

In maart 2020 zouden we met onze vereniging Bedkwartet spelen. We hadden er zin in, waren bijna klaar en het was vlak voor de generale repetitie toen de eerste covidgolf een einde maakte aan al het verenigingsleven.

Zoals ik al zei, soms waren we weer vol goede moed maar wat was het lastig. In september 2021 zijn we toch maar weer begonnen. Maar ook deze keer kregen we weer opzoekverbod. We hebben in groepjes bij elkaar thuis gerepeteerd en dat was niet ideaal maar ook wel weer grappig.

In januari mochten we weer en doken we weer met elkaar het bed in al was het nog wel met afstand. En nu minister Kuipers dolgelukkig aankondigde dat het allemaal voorbij is kruipen we weer lekker naast elkaar. Niet in maart, want we zijn er gewoon nog niet klaar voor.

Er is in de club namelijk ook het één en ander gebeurd waardoor er rollen zijn verwisseld en andere leden zijn uitgenodigd. Daardoor krijgt het stuk opeens ook een ander tintje, maar dat kan allemaal bij toneel. Niet denken in beperkingen maar in mogelijkheden en je hebt gelijk weer een heel ander stuk. Wij zijn er blij mee.

We zien elkaar weer iedere week in onze geliefde Wildebras, met onze koffie, koek en leuke napraat. Allemaal bij elkaar en de stukken vliegen er weer van af. We hebben lol en het toneelleven is weer helemaal begonnen. De uitvoeringen hebben we uitgesteld naar mei. Voorjaar, iedereen weer blij.

Kom gezellig langs lieve mensen, want het is weer absoluut de moeite waard. Tobronsa met Bedkwartet. Komt het zien!!

Emmie