Gekibbel, misverstanden en gezondheidsproblemen

16 april 2022

We oefenen het stuk al heel lang en worden nu soms een beetje baldadig. We verzinnen eigen teksten en spelen soms levensecht. Roepen woorden naar elkaar die er opeens uit floepen en die lijken dan ook echt gemeend. Gewoon omdat het stuk bijna ons eigen leven wordt.

Maar de komende maand moeten we weer terug naar de basis. De tekst in het boekje wordt weer leidend. Want voordat we gaan knallen moet het weer goed geoefend worden. Het toneel staat weer, de bedden zijn geschud, het behang zit erop en de badkamer heeft weer een deur. Het raam kan weer open en het dak heeft weer een gat. Terug naar hoe de schrijver het heeft bedoeld.

Echtparen in het gewone leven met soms wat ongewone situaties. Kate, Roos, Ernst, Lia, Nick, Jane, Susanne en Tom. Zij laten het ware leven zien. Gekibbel, misverstanden, gezondheidsproblemen, een oud huis en een nieuw appartement, vier stellen, drie slaapkamers en alles wat daar verder voor geheimen wordt besproken.

Ja, wordt maar goed nieuwsgierig, want het is weer flink de moeite waard om naar ons te komen kijken. Half mei begint de reeks weer van drie voorstellingen. Komt het zien, we beloven iedereen een heerlijk avondje echtelijk toneel!